Døjer du med hovedpine eller migræne?

Så er Bowtech en mulighed for dig, der ønsker behandling af migræne eller hovedpine, så du kan vende tilbage til hverdagen med hovedet fri for smerte. 

Hos Als Bowtech har jeg gennem mine mange års erfaring med behandlingsformen Bowtech erfaret, at Bowtech også har en positiv virkning mod hovedpine og migræne.

Bowtech til behandling af migræne og hovedpine?

De fleste mennesker oplever på et tidspunkt i forskellig grad en form for enten hovedpine eller migræne, og det kan gøre hverdagen og arbejdet uoverskueligt.

Jeg vil derfor anbefale, at du kommer din hovedpine eller migræne til livs. En Bowtech behandling af migræne eller hovedpine afslapper kroppen, og den vil få tid til selv at finde ud af hvad der gør, at hovedpinen eller migrænen opstår. 

Under behandlingen af hovedpine og migræne, bliver der trykket mellem 2-8 blide tryk på de påvirkede områder. Herefter går jeg som behandler væk fra briksen eller stolen i 2-5 minutter. Dette gør jeg for at kroppen og hovedet får tid til at bearbejde de tryk, der er blevet lagt ind i hovedet.

Kontakt mig og hør mere om Bowtech

Kroppen får altså ro til at slappe helt af og bearbejde de nye indtryk i hovedet. Når reaktionen fra grebene stopper, lægges det næste sæt tryk ind. Mange vil opleve, at de er meget trætte, specielt efter første behandling af hovedpine og migræne. Dette er helt normalt, da det blot er et tegn på at kroppen arbejder.

Da en Bowtech behandling af migræne og hovedpine påvirkes af andre type behandlinger, anbefaler jeg at du ikke går til massage, fysioterapi eller lignende behandlinger de første 7-10 dage efter endt behandling.

Kontakt os for professionel behandling af hovedpine og migræne

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring hvordan Bowtech kan hjælpe med behandling af hovedpine og migræne, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 26 70 07 03 eller sende os en mail på info@alsbowtech.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.