​En behandling hos Als Bowrech kan hjælpe dig - dette gælder både børn og voksne.

Ud over at afstresse og afslappe kroppen har en behandling også bedring på forskellige fysiske tilstande og problemer.

Jeg har erfaring med, at behandlingen er effektiv for:

  • Nakke- og skulderproblemer
  • Bækkenproblemer og lyskesmerte
  • Tennisalbue og karpaltunnelsyndrom
  • Væskeophobninger og kredsløbsproblemer
  • Stress
  • Urolige børn
  • Kolik​

Behandlingen kan lindre dine smerter og give dig et bedre velbefindende, og er bl.a. ideelt for sportsfolk, der træner meget.​​

En behandling tager ca. 45-60 min. og foregår liggende på en briks eller siddende på en stol. Der behandles i enkelt (1. person) og dobbelt rum (2. personer)

Pris: ​

1 person i et enkelt rum: 275 kr.
2 personer i et dobbelt rum: 450 kr.

Der kan betales med kort, mobilepay og kontanter hos Als Bowrech.

​Medbring gerne selv et lagen eller håndklæde til behandlingen. Der kan købes engangslagen til 10 kr. pr. stk.

Læs mere om en behandling her:

Ved første behandling spørger jeg ind til din sygehistorie/problematik/smerter og undersøger dit bevægelsesniveau, for at finde frem til de procedurer/greb og øvelser, der skal bruges.

Alle behandlinger starter med en grundbehandling af hele kroppen, inden jeg går mere specifikt på de enkelte områder, hvor problemet er.

Grebene laves i grupper af 2-8 efterfulgt af en kort pause, for at give kroppen ro og mulighed for at reagere på behandlingen. I pauserne forlader jeg oftest lokalet.

Det er vigtigt, at du på behandlingsdagen drikker rigeligt med vand – både før og efter behandlingen. Resten af dagen efter behandlingen skal du undgå store fysiske anstrengelser.

Kroppen arbejder selv videre med behandlingen de næste 7-12 dage. Afhængig af dit problem skal du være forberedt på hjemmearbejde i form af stræk- og lettere styrkeøvelser.

Behandlingen forstyrrer ikke andre behandlingsformer – hverken medicinske eller fysiske – men den påvirkes af andre behandlinger, hvor der manipuleres med kroppen, hvorfor det er tilrådeligt, at du ikke går til massage eller andet de efterfølgende 5 dage efter en behandling hos mig.

Antallet af behandlinger er afhængig af, hvor længe du har haft skaden/problemet: Akutte skader kan oftest bedres med 1–2 behandlinger, mens de længerevarende skader skal have flere.​