Lider du af nakke- og skulderproblemer og ønsker du at slippe for dem?

Så vil jeg anbefale en bowtech behandling af nakkesmerter og skuldersmerter. I mine mange år som bowtech behandler, har jeg behandlet en masse kunder, for at slippe for deres nakke- og skulderproblemer.

Bowtech til behandling af nakkesmerter og skuldersmerter?

Det er meget normalt, at der over til opstår både nakke- og skulderproblemer, da både nakke og skulder bliver brugt meget i løbet af dagen. Det er dog ikke rart for noget at havde hverken nakke- eller skulderproblemer.

Jeg vil som erfaren bowtech behandler derfor anbefale en bowtech behandling af skuldersmerter og nakkesmerter. Når du får lavet en bowtech behandling bliver kroppen afslappet. Når din krop er i det stadie, vil den få tid til selv at finde ud af hvad der gør, at nakke- og skulderproblemer opstår, og hvordan kroppen selv kan begynde at behandle det. 

Kontakt mig og hør mere om Bowtech

Hvad skyldes mine nakke og skuldersmerter?

Nakke- og skulderproblemer kan skyldes en række faktorer, herunder:

  • Spændinger i musklerne: Musklerne i nakken og skuldrene er ofte under konstant spænding, hvilket kan føre til smerter og stivhed.
  • Skævheder i rygsøjlen: Skævheder i rygsøjlen kan forårsage ubalance i musklerne og leddene, hvilket kan føre til smerter i nakken og skuldrene.
  • Overbelastning: Længere tids belastning af nakken og skuldrene, for eksempel ved at sidde foran en computer i lang tid, kan også føre til smerter og stivhed.

Mit udgangspunkt for bowtech behandling af nakkesmerter og skuldersmerter

Ved en bowtech behandling af nakkesmerter og skuldersmerter, benyttes der 2-8 lette greb på de påvirkede områder i nakken og skuldrene. Disse greb stimulerer kroppen til at helbrede sig selv. Disse greb giver en vibration i kroppen, hvilket har en fantastisk virkning mod nakke- og skulderproblemer. 

Efter de 2-8 greb vil jeg gå væk fra enten briksen eller stolen. Dette gør jeg for at kroppen og led får tid til kan bearbejde de greb, der er blevet lagt ind

Som nævnt vil kroppen få ro til at slappe helt af, og i dette stadie vil kroppen bearbejde de nye indtryk og vibrationer. Når reaktionen fra grebene stopper, lægges det næste sæt greb ind.

Mange oplever, at de er trætte efter en bowtech behandling. Det sker oftest efter første behandling af skuldersmerter og nakkesmerter. Dette er helt normalt, da det blot er et tegn på at kroppen arbejder.

Kontakt os for effektiv behandling af skuldersmerter og nakkesmerter

Hvad end du har spørgsmål, eller brug for rådgivning omkring hvordan Bowtech kan hjælpe med behandling af nakkesmerter og skuldersmerter, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 26 70 07 03 eller sende os en mail på info@alsbowtech.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.