Går du og døjer med ryg- og iskiassmerter?

Så er Bowtech en mulighed for dig, der ønsker at komme smerterne til livs og vende tilbage til hverdagen uden smerter. Hos Als Bowtech har jeg over 16 års erfaring med behandlingsformen bowtech, og har derfor mange års erfaring med virkningen af Bowtech i led med behandling af rygsmerter og iskiassmerter.

De typiske symptomer på rygsmerter er f.eks.:

  • Hold i ryggen
  • Hekseskud 
  • Låsninger i ryggen
  • Stivhed i ryggen

Hvordan hjælper Bowtech med behandling af rygsmerter og iskiassmerter?

I hverdagen tænker man måske ikke altid over korrekte arbejdsstillinger eller overholder anbefalingerne om, hvor meget man bør løfte på en arbejdsplads. Behandling af rygsmerter og iskiassmerter, med bowtech, er via lette tryk og greb på musklerne i ryggen og iskias. Herved stimuleres din krop samt hormon- og nervesystemet. 

Under behandlingen, bliver der trykket mellem 2-8 blide tryk på de påvirkede områder på ryg og iskias. Herefter vil jeg som behandler gå væk fra briksen i 2-5 minutter. Dette gør jeg for at kroppen kan bearbejde de tryk, der er blevet lagt ind i ryg og iskias. 

Kontakt mig og hør mere om Bowtech

Kroppen får altså ro til at slappe helt af, og bearbejde de nye indtryk i kroppen. Når reaktionen fra grebene stopper, lægges det næste sæt tryk ind.

Behandling af rygsmerter og iskiassmerter varierer meget alt efter behov, men jeg anbefaler, at man sætter en time af til behandlingen. 

Genopret harmoni i kroppen med bowtech behandling af iskiassmerter

Når det kommer til behandling af iskiassmerter, fokuserer Bowtech på områder omkring korsbenet, rygsøjlen og lænderegionen. Gennem disse specifikke bevægelser sigter behandlingen mod at lindre muskelspændinger, forbedre blodcirkulationen og reducere inflammation omkring iskiasnerven.

Mange mennesker oplever lettelse fra iskiassmerter efter en serie af Bowtech-behandlinger. Det menes, at teknikken hjælper med at genoprette harmoni i kroppen og stimulere nervesystemet på en måde, der fremmer heling.

Det er vigtigt at bemærke, at resultaterne kan variere fra person til person, og at Bowtech ikke erstatter konventionel medicinsk behandling.

Hvad sker der efter en behandling med Bowtech?

Mange vil opleve, at de er meget trætte specielt efter første behandling. Dette er helt normalt, da det blot er et tegn på at kroppen arbejder. 

Man vil derfor ikke med det samme overkomme ryg- og iskiassmerter. Nogen mærker reaktioner 3-10 dage efter behandlingen. De reaktioner man føler er, at kroppen bearbejder ryg- og iskiassmerterne.

Kontakt os for behandling af iskiassmerter og rygsmerter

Hvad end du har spørgsmål, eller brug for rådgivning omkring hvordan Bowtech kan hjælpe mod ryg- og iskiassmerter, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 26 70 07 03 eller sende os en mail på info@alsbowtech.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.