Lider du af fibromyalgi eller kender du nogen der gør?

Fibromyalgi er en reumatologisk sygdom, der kendetegnes ved smerter i musklerne, nedsat fysisk udholdenhed og træthed. En bowtech behandling afslapper kroppen, og din krop får tid til at selv at finde ud af hvad der er grundlag for din fibromyalgi. 

Hos Als Bowtech har jeg gennem mine mange års erfaring med bowtech til fibromyalgi behandling, har jeg erfaret, at bowtech også har en positiv virkning mod smerter i muskler og led.

Kontakt mig og hør mere om Bowtech

Hvordan hjælper Bowtech mod fibromyalgi?

Under behandlingen bliver der trykket mellem 2-8 blide tryk på de ømme punkter på kroppen. Herefter går jeg som behandler væk fra briksen eller stolen i 2-5 minutter. Dette gør jeg for at kroppen får tid til kan bearbejde de tryk, der er blevet lagt ind. 

Med en fibromyalgi behandling der tager udgangspunkt i Bowtech, får kroppen lov til at få ro og kan herved slappe helt af. Kroppen kan hermed lettere bearbejde de nye udtryk i kroppen og hermed begynde at heale sig selv.

Når reaktionen fra grebene stopper, lægges det næste sæt tryk ind. Mange vil opleve, at de er meget trætte specielt efter første behandling. Dette er helt normalt, da det blot er et tegn på at kroppen arbejder.

Da bowtech i forbindelse med fibromyalgi behandling, påvirkes af andre typer af behandlinger, anbefaler jeg at du ikke går til massage, fysioterapi eller lignende behandlinger de første 7-10 dage efter endt behandling hos mig.

Hvorfor vælge fibromyalgi behandling med bowtech?

Bowtech kan hjælpe med at reducere smerter i musklerne ved at løsne op for spændinger og øge blodcirkulationen. fibromyalgi behandlingen kan også hjælpe med at forbedre fysisk udholdenhed ved at øge styrken og smidigheden i musklerne. Endvidere kan det også hjælpe med at reducere træthed ved at øge energien og forbedre søvnkvaliteten.

Fordelene ved at vælge bowtech til fibromyalgi behandling, frem for alternative behandlingsformer er blandt andet:

  • Den er sikker og effektiv: Bowtech er en blid behandlingsform, der ikke indebærer brug af nåle eller andre invasive teknikker. Behandlingen er blevet anvendt med succes til behandling af fibromyalgi i over 30 år.
  • Den er målrettet: Bowtech fokuserer på de specifikke årsager til fibromyalgi, såsom muskelspændinger, nedsat blodcirkulation og forstyrret nervefunktion. Dette kan hjælpe med at reducere smerter, forbedre fysisk udholdenhed og reducere træthed.
  • Den er dybtegående: Bowtech arbejder på et dybere niveau end andre behandlingsformer, såsom massage. Behandlingen kan hjælpe med at løsne op for spændinger i bindevævet og musklerne, hvilket kan have en positiv effekt på hele kroppen.

Kontakt mig for professionel fibromyalgi behandling

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring hvordan Bowtech, kan hjælpe med fibromyalgi behandling, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 26 70 07 03, eller sende os en mail på info@alsbowtech.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.