Døjer du med hofte-, knæ-, fod- og ankelproblemer?

Så vil jeg anbefale en bowtech behandling. I mine mange år som bowtech behandler har jeg observeret, at bowtech er en effektiv løsning til at løse både hofte-, knæ-, fod- og ankelproblemer.

Hvordan hjælper Bowtech mod hofte-, knæ-, fod- og ankelproblemer?

I tag med at vi alle bliver ældre, så er det ikke unormalt at der vil opstå enten hofte-, knæ-, fod- og ankelproblemer, da kroppen altid er i gang og bliver brugt. Alle disse former for problemer kan lede til gangbesvær og generel ømhed i det forskellige dele af kroppen.

Jeg vil som erfaren bowtech behandler derfor anbefale en bowtech behandling hvis du lider af enten hofte-, knæ-, fod- eller ankelproblemer. En bowtech behandling afslapper kroppen, og din krop får tid til at selv at finde ud af hvad der gør, at hofte-, knæ-, fod- og ankelproblemer er opståede, og hvordan kroppen selv kan behandle det.

Kontakt mig og hør mere om Bowtech

Ved en bowtech behandling benyttes der 2-8 lette greb på de påvirkede områder, som stimulerer kroppen til at helbrede sig selv. Disse greb giver en vibration i kroppen, hvilket har en fantastisk virkning mod hofte-, knæ-, fod- og ankelproblemer. 

Efter de 2-8 greb vil jeg gå væk fra enten briksen eller stolen. Dette gør jeg for at kroppen og led får tid til kan bearbejde de greb, der er blevet lagt ind

Kroppen får altså ro til at slappe helt af og bearbejde de nye indtryk og vibrationer. Når reaktionen fra grebene stopper, lægges det næste sæt greb ind. Mange oplever, at de er meget trætte efter en bowtech behandling. Specielt efter første behandling. Dette er helt normalt, da det blot er et tegn på at kroppen arbejder.

Da en bowtech behandling påvirkes af andre typer for behandlinger, anbefaler jeg at du ikke går til behandlinger hvor der manipuleres på kroppen de næste 4 - 5 dage efter en endt bowtech behandling.

Kontakt os og hør mere om hvordan bowtech hjælper mod hofte-, knæ-, fod- og ankelproblemer

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring hvordan Bowtech kan hjælpe mod hofte-, knæ-, fod- og ankelproblemer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 26 70 07 03 eller sende os en mail på info@alsbowtech.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.