Døjer du med hovedpine eller migræne?

Så er Bowtech en mulighed for dig, der ønsker at komme din hovedpine eller migræne til livs, så du kan vende tilbage til hverdagen med hovedet fri for smerte. Hos Als Bowtech har jeg gennem mine mange års erfaring med behandlingsformen bowtech erfaret, at bowtech også har en positiv virkning mod hovedpine og migræne.

Hvordan hjælper Bowtech mod hovedpine og migræne?

De fleste mennesker oplever på et tidspunkt i forskellig grad en form for enten hovedpine eller migræne og det kan gøre hverdagen og arbejdet uoverskueligt. Jeg vil derfor anbefale en Bowtech behandling.

En bowtech behandling afslapper kroppen, og din krop får tid til at selv at finde ud af hvad der gør, at hovedpinen eller migrænen opstår. 

Under behandlingen bliver der trykket mellem 2-8 blide tryk på de påvirkede områder. Herefter går jeg som behandler væk fra briksen eller stolen i 2-5 minutter. Dette gør jeg for at kroppen og hovedet får tid til kan bearbejde de tryk, der er blevet lagt.

Kontakt mig og hør mere om Bowtech

Kroppen får altså ro til at slappe helt af og bearbejde de nye indtryk i hovedet. Når reaktionen fra grebene stopper, lægges det næste sæt tryk ind. Mange vil opleve, at de er meget trætte specielt efter første behandling. Dette er helt normalt, da det blot er et tegn på at kroppen arbejder.

Da en bowtech behandling påvirkes af andre typer for behandlinger, anbefaler jeg at du ikke går til behandlinger hvor der manipuleres på kroppen de næste 4 - 5 dage efter en endt bowtech behandling.

Kontakt os og hør mere om hvordan bowtech hjælper hovedpine og migræne

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring hvordan Bowtech kan hjælpe mod hovedpine og migræne, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 26 70 07 03 eller sende os en mail på info@alsbowtech.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.