Lider du af nakke- og skulderproblemer og ønsker du at slippe for dem?

Så vil jeg anbefale en bowtech behandling. I mine mange år som bowtech behandler har jeg behandlet en masse kunder med at slippe for deres nakke- og skulderproblemer. Jeg har hermed observeret, at bowtech er en effektiv løsning til at løse både nakke- og skulderproblemer. 

Hvordan hjælper Bowtech mod nakke- og skulderproblemer?

Det er meget normalt, at der over til opstår både nakke- og skulderproblemer, da både nakke og skulder bliver brugt meget i løbet af dagen. Det er dog ikke rart for noget at havde hverken nakke- eller skulderproblemer.

Jeg vil som erfaren bowtech behandler derfor anbefale en bowtech behandling hvis du lider af enten nakke- eller skulderproblemer. Når du får lavet en bowtech behandling bliver kroppen afslappet. Når din krop er i det stadie, vil din krop få tid til at selv at finde ud af hvad der gør, at nakke- og skulderproblemer opstår, og hvordan kroppen selv kan begynde at behandle det. 

Kontakt mig og hør mere om Bowtech

Ved en bowtech behandling benyttes der 2-8 lette greb på de påvirkede områder i nakken og skuldrene. Disse greb stimulerer kroppen til at helbrede sig selv. Disse greb giver en vibration i kroppen, hvilket har en fantastisk virkning mod nakke- og skulderproblemer. 

Efter de 2-8 greb vil jeg gå væk fra enten briksen eller stolen. Dette gør jeg for at kroppen og led får tid til kan bearbejde de greb, der er blevet lagt ind

Som nævnt vil kroppen får ro til at slappe helt af og i dette stadie vil kroppen bearbejde de nye indtryk og vibrationer. Når reaktionen fra grebene stopper, lægges det næste sæt greb ind. Mange oplever, at de er trætte efter en bowtech behandling. Det sker oftest efter første behandling. Dette er helt normalt, da det blot er et tegn på at kroppen arbejder.

Da en bowtech behandling påvirkes af andre typer for behandlinger, anbefaler jeg at du ikke går til behandlinger hvor der manipuleres på kroppen de næste 4 - 5 dage efter en endt bowtech behandling.

Kontakt os og hør mere om hvordan bowtech hjælper nakke- og skulderproblemer

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring hvordan Bowtech kan hjælpe mod nakke- og skulderproblemer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 26 70 07 03 eller sende os en mail på info@alsbowtech.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.