Går du og døjer med ryg- og iskiassmerter?

Så er Bowtech en mulighed for dig, der ønsker at komme smerterne til livs og vende tilbage til hverdagen ugen smerter. Hos Als Bowtech har jeg over 16 års erfaring med behandlingsformen bowtech, og har derfor mange års erfaring med virkningen af Bowtech i led med ryg- og iskiassmerter. 

De typiske symptomer på rygsmerter er f.eks.:

  • Hold i ryggen
  • Hekseskud 
  • Låsninger i ryggen
  • Stivhed i ryggen

Hvordan hjælper Bowtech mod ryg- og iskiassmerter?

I hverdagen tænker man måske ikke over altid over korrekte arbejdsstillinger eller overholder anbefalingerne om, hvor meget man bør løfte på en arbejdsplads. Måden Bowtech hjælper mod ryg- og iskiassmerter er via lette tryk og greb på musklerne i ryggen og iskias. Herved stimuleres din krop samt hormon- og nervesystemet. 

Under behandlingen bliver der trykket mellem 2-8 blide tryk på på de påvirkede områder på ryg og iskias. Herefter vil jeg som behandler gå væk fra briksen i 2-5 minutter. Dette gør jeg for at kroppen kan bearbejde de tryk, der er blevet lagt ind i ryg og iskias. 

Kontakt mig og hør mere om Bowtech

Kroppen får altså ro til at slappe helt af og bearbejde de nye indtryk i kroppen. Når reaktionen fra grebene stopper, lægges det næste sæt tryk ind.

Behandlingen varierer meget alt efter behov, men jeg anbefaler, at man sætter en time af til behandlingen. 

Hvad sker der efter en behandling med Bowtech?

Mange vil opleve, at de er meget trætte specielt efter første behandling. Dette er helt normalt, da det blot er et tegn på at kroppen arbejder. Man vil derfor ikke med det samme overkomme ryg- og iskiassmerter.

Nogen mærker reaktioner 3-10 dage efter behandlingen. De reaktioner man føler er at kroppen bearbejder ryg- og iskiassmerterne.

Da en bowtech behandling påvirkes af andre typer for behandlinger, anbefaler jeg at du ikke går til behandlinger hvor der manipuleres på kroppen de næste 4 - 5 dage efter en endt bowtech behandling.

Kontakt os og hør mere om hvordan bowtech hjælper mod ryg- og iskiassmerter

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring hvordan Bowtech kan hjælpe mod ryg- og iskiassmerter, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 26 70 07 03 eller sende os en mail på info@alsbowtech.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.