Lider du af fibromyalgi eller kender du nogen der gør?

Så er Bowtech en mulighed for dig, der ønsker at komme din hovedpine eller migræne til livs, så du kan vende tilbage til hverdagen med hovedet fri for smerte. Hos Als Bowtech har jeg gennem mine mange års erfaring med behandlingsformen bowtech erfaret, at bowtech også har en positiv virkning mod hovedpine og migræne. 

Fibromyalgi er en reumatologisk sygdom, der kendetegnes ved smerter i musklerne, nedsat fysisk udholdenhed og træthed. En bowtech behandling afslapper kroppen, og din krop får tid til at selv at finde ud af hvad der er grundlag for din fibromyalgi. 

Under behandlingen bliver der trykket mellem 2-8 blide tryk på de ømme punkter på kroppen. Herefter går jeg som behandler væk fra briksen eller stolen i 2-5 minutter. Dette gør jeg for at kroppen får tid til kan bearbejde de tryk, der er blevet lagt ind. 

Kontakt mig og hør mere om Bowtech

Med en bowtech behandling får kroppen lov til at få ro og hermed slappe helt af. Kroppen kan hermed lettere bearbejde de nye udtryk i kroppen og hermed begynde at heale sig selv.

Når reaktionen fra grebene stopper, lægges det næste sæt tryk ind. Mange vil opleve, at de er meget trætte specielt efter første behandling. Dette er helt normalt, da det blot er et tegn på at kroppen arbejder.

Da en bowtech behandling påvirkes af andre typer for behandlinger, anbefaler jeg at du ikke går til behandlinger hvor der manipuleres på kroppen de næste 4 - 5 dage efter en endt bowtech behandling.

Kontakt os og hør mere om hvordan bowtech hjælper mod fibromyalgi

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring hvordan Bowtech kan hjælpe mod fibromyalgi, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 26 70 07 03 eller sende os en mail på info@alsbowtech.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.