​En behandling hos Als Bowtech kan hjælpe dig - dette gælder både børn og voksne.

Ud over at afstresse og afslappe kroppen har en behandling også bedring på forskellige fysiske tilstande og problemer.

En behandling tager ca. 45-60 min. og foregår liggende på en briks eller siddende på en stol. Der behandles i enkelt (1. person) og dobbelt rum (2. personer)

Pris: ​

1 person i et enkelt rum: 250 kr
2 personer i et dobbelt rum: 400 kr

Der kan betales med kort, mobilepay og kontanter hos Als Bowtech.

​Medbring gerne selv et lagen eller håndklæde til behandlingen. Der kan købes engangslagen til 10 kr. pr. stk.

Læs mere om en behandling her:

Ved første behandling spørger jeg ind til din sygehistorie/problematik/smerter og undersøger dit bevægelsesniveau, for at finde frem til de procedurer/greb og øvelser, der skal bruges.

Alle behandlinger starter med en grundbehandling af hele kroppen, inden jeg går mere specifikt på de enkelte områder, hvor problemet er.

Grebene laves i grupper af 2-8 efterfulgt af en kort pause, for at give kroppen ro og mulighed for at reagere på behandlingen. I pauserne forlader jeg oftest lokalet.

Det er vigtigt, at du på behandlingsdagen drikker rigeligt med vand – både før og efter behandlingen. Resten af dagen efter behandlingen skal du undgå store fysiske anstrengelser.

Kroppen arbejder selv videre med behandlingen de næste 7-12 dage. Afhængig af dit problem skal du være forberedt på hjemmearbejde i form af stræk- og lettere styrkeøvelser.

Behandlingen forstyrrer ikke andre behandlingsformer – hverken medicinske eller fysiske – men den påvirkes af andre behandlinger, hvor der manipuleres med kroppen, hvorfor det er tilrådeligt, at du ikke går til massage eller andet de efterfølgende 5 dage efter en behandling hos mig.

Antallet af behandlinger er afhængig af, hvor længe du har haft skaden/problemet: Akutte skader kan oftest bedres med 1–2 behandlinger, mens de længerevarende skader skal have flere.​